Ολοκλήρωση εγγραφής επιτυχόντων/ουσών στο Τμήμα Θεάτρου

27 / 09 / 2023

Καλούνται οι εισακτέοι/ες στο Τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ, επιτυχόντες/ούσες α) πανελλαδικών εξετάσεων (συμπεριλαμβανομένης της ειδικής κατηγορίας Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης) και β) της ειδικής κατηγορίας ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, ακαδ. έτους 2023-2024, και εγγραφέντες στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘΑ εντός της καθορισμένης προθεσμίας εγγραφών (31 Αυγούστου-20 Σεπτεμβρίου) να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και να ανεβάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, φωτογραφία, εκτύπωση ΑΜΚΑ, Υπεύθυνη Δήλωση) στην πλατφόρμα του ΑΠΘ https://register.auth.gr από 28 Σεπτεμβρίου (μετά τις 09.00 π.μ.) έως 4 Οκτωβρίου.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή σας θα βρείτε στην ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών ΑΠΘ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Στο υπόδειγμα της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στη σελίδα του Τμήματος Σπουδών παρακαλούμε στο κείμενο στην παράγραφο (i) να επιλέξετε αυτό που αφορά τον καθένα/καθεμία (αν είσαστε ή δεν είσαστε εγγεγραμμένος/η σε άλλο Τμήμα – ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ)

Η δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί είτε μέσω gov.gr, είτε  με χειρόγραφη υπογραφή η οποία θα έχει το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ.

 



Η ανάρτηση ανήκει στην κατηγορία/ες:

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.