23 / 12 / 2022

Η φετινή εκδρομή στα αρχαία θέατρα προγραμματίζεται για μετά τις διακοπές του Πάσχα (είτε την πρώτη εβδομάδα, είτε την τρίτη, είτε την τέταρτη). Στην εκδρομή συμμετέχει το 2ο και το 3ο έτος, καθώς και φοιτητές/ριες παλαιοτέρων ετών που δεν την έχουν ήδη κάνει. Η εκδρομή έχει 6 διανυκτερεύσεις: Ιτέα, Αθήνα, Π. Επίδαυρος, Κυπαρισσία, Ναύπακτος, Μύτικας Πρεβέζης. Και περιλαμβάνει επισκέψεις σε 14 αρχαιολογικούς χώρους. Το κόστος της φετινής εκδρομής υπολογίζεται στα 48-50 ευρώ/άτομο σε ξενοδοχεία με πρωινό (δεν περιλαμβάνεται ημιδιατροφή), ΣΥΝ το κόστος διαμονής στην Αθήνα σε διαμερίσματα airbnb για όσους/ες δεν έχουν κάποιο συγγενικό ή φιλικό σπίτι για να φιλοξενηθούν (η επιλογή του airbnb γίνεται διότι τα κόστη των ξενοδοχείων στην Αθήνα είναι πολύ υψηλά).

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα του fb Εξ αποστάσεως, ή, εναλλακτικά, στείλτε μου σχετικό μαίηλ (φροντίζοντας να γράψετε το όνομά σας).

Ελένη Παπάζογλου

elenipa@thea.auth.gr



Η ανάρτηση ανήκει στην κατηγορία/ες:

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.