ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις εξετάσεις στο μάθημα «Τέχνη και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας»

07 / 02 / 2022

 

Η γραπτή εξ αποστάσεως εξέταση στο μάθημα «Τέχνη και Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας» θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, την Πέμπτη 10/2/2022 μέσω της πλατφόρμας του e-learning του Α.Π.Θ. (www. elearning.auth.gr), όπου υπάρχουν πληροφορίες όπως και σχετικές προσομοιώσεις (demo), τις οποίες συνιστούμε να παρακολουθήσετε με προσοχή πριν από την ημερομηνία των εξετάσεων για να προετοιμαστείτε για τις ενέργειες σας. Η είσοδος στην εν λόγω πλατφόρμα θα είναι δυνατή μόνον μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Το περιβάλλον εξέτασης εμφανίζεται υπό την ενότητα «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Φεβρουαρίου 2022».

Η εξέταση περιλαμβάνει ένα κουίζ 10 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και θα είναι ανοικτό από  7.20 μμ . – 7.50 μμ. (διάρκεια 30ʹ). Συνεπώς, κατά μέσο όρο, έχετε 3 (λεπτά) στη διάθεσή σας για την απάντηση κάθε ερώτησης, ενώ όλες οι ερωτήσεις βαθμολογούνται ισοβαρώς. Από τις τέσσερις (4) απαντήσεις που δίνονται σε κάθε ερώτηση πολλαπλής επιλογής μία μόνο (1) είναι η σωστή.

Έχετε τη δυνατότητα, πριν την ολοκλήρωση της προσπάθειάς σας να ελέγξετε τις απαντήσεις σας και να προβείτε σε ενδεχόμενες αλλαγές. Αυτό, όμως, μπορείτε να το κάνετε πριν δώσετε την εντολή «υποβολή όλων και τέλος», με την οποία δηλώνετε το τέλος της προσπάθειάς σας. Επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εντολή, συνεπώς, ολοκληρώνετε την προσπάθειά σας στο μάθημα/κουίζ και δεν είναι δυνατό να την επαναλάβετε.

Επιπλέον, θα πρέπει να συνδεθείτε με κάμερα στο zoom από τις 7 μ.μ. και για όλη τη διάρκεια της εξέτασης, με σκοπό τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας και την επιτήρηση. Πρέπει να έχετε διαθέσιμη προς επίδειξη τη φοιτητική ταυτότητά σας.

Η χρήση ακουστικών οποιουδήποτε είδους κατά τη διάρκεια της εξέτασης και η χρήση κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας δεν επιτρέπεται.

Το link για τη σύνδεση στο zoom είναι:

https://authgr.zoom.us/j/99640584318?pwd=UFlxMnFoRzZ0WllOUnhzTDFsUjRrUT09

Meeting ID: 996 4058 4318

Passcode: 834491

Για τη σύνδεση στο zoom επιλέγετε Sign in with SSO (όχι λογαριασμό Facebook ή Google) και ως company domain συμπληρώνετε: authgr (συνεχόμενο – μία λέξη, χωρίς τελεία). Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στον ιδρυματικό σας λογαριασμό. Αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή με ταυτοποίηση και τη χρήση του zoom θα βρείτε στον σύνδεσμο:

Η συμμετοχή σας στο γραπτό test χωρίς σύνδεση στο zoom θα συνεπάγεται τον αποκλεισμό της γραπτής επίδοσης από τη βαθμολόγηση.

Καλή σας επιτυχία!

 



Η ανάρτηση ανήκει στην κατηγορία/ες:

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.