Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης του Τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου ΑΠΘ με αριθμό 3026/11-06-2020 η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΑΠΘ από τη 12η Ιουνίου επαναλειτουργεί μόνο για την υπηρεσία δανεισμού (δανεισμό-επιστροφή βιβλίων και επιστροφή συγγραμμάτων Ευδόξου), αποκλειστικά για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τα ενεργά μέλη της βιβλιοθήκης και κατόπιν συνεννόησης (δεν εκδίδονται κάρτες για εξωτερικούς χρήστες).

Ο δανεισμός θα γίνεται κατόπιν  ηλεκτρονικής αίτησης και αφορά αποκλειστικά δανειζόμενο υλικό  Αίτηση δανεισμού.

Οι χρήστες της βιβλιοθήκης του Τμήματος Θεάτρου θα μπορούν να δανειστούν (αφού πρώτα έχουν υποβάλει την αίτηση δανεισμού) τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 10:00 – 14:00 και κατόπιν πάντα συνεννόησης μίας μέρας πριν την προσέλευσή τους στη βιβλιοθήκη.

Δεν επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στα αναγνωστήρια και στα βιβλιοστάσια καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών της Βιβλιοθήκης.

Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες

School of Drama - Faculty of Fine Arts - Auth | 122 Egnatia Str, 54622 Thessaloniki | Τ +30 2310 992 123-25 | F +30 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2020 School of Drama - Faculty of Fine Arts - Aristotle University of Thessaloniki | Developed by LineaDesign

School of Drama – Faculty of Fine Arts – Aristotle University of Thessaloniki