ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την ολοκλήρωση του εαρινού εξαμήνου και την εξεταστική

Λόγω των εξαιρετικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε,τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου και οι εξετάσεις του Ιουνίου θα διενεργηθούν διαδικτυακά. Κατά συνέπεια, όσοι φοιτητές έχουν φύγει από τη Θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται να επιστρέψουν άμεσα σ’ αυτήν.

 

Όσον αφορά στην εξεταστική του Ιουνίου:

 

  1. Οι φοιτητές επί πτυχίω (πέραν του 10 εξαμήνου) που χρωστούν υποχρεωτικά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και επιθυμούν να τα δώσουν αυτή την εξεταστική περίοδο, πρέπει να δηλώσουν στον διδάσκοντα του κάθε μαθήματος την πρόθεσή τους να εξεταστούν σ’ αυτό έως τις 20 Μαΐου. Οι εξετάσεις τους θα γίνουν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

 

  1. Οι φοιτητές όλων των εξαμήνων θα πρέπει να δηλώσουν σε ποια από τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου που έχουν ήδη δηλώσει και παρακολουθούν, επιθυμούν να εξεταστούν. (ο χρόνος και ο τρόπος δήλωσης θα αναρτηθεί σε επόμενη ανακοίνωση)

 

Η εξεταστική περίοδος αυτού του εξαμήνου θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου και μπορεί να διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου.Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο τρόπος εξέτασης θα καθοριστεί από τον κάθε διδάσκοντα σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθήματος και τον αριθμό των φοιτητών που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Ιδιαίτερος κανονισμός των εξετάσεων θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Προαπαιτούμενο υποκριτικής

Το μάθημα θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 με καθημερινά πρωινά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, η εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα διαμορφωθεί ανάλογα.

 

Διπλωματικές – Διαλέξεις

  1. Είτε πρόκειται για την θεωρητική κατεύθυνση, είτε για τις πρακτικές κατευθύνσεις, οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρωτίστως με τον επόπτη τους.
  2. Όσες πρακτικές διπλωματικές δεν επείγουν, συνιστάται να μεταφερθούν στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος.
  3. Οι φοιτητές των πρακτικών κατευθύνσεων που θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους εντός του τρέχοντος εξαμήνου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον επόπτη τους ώστε να βρεθεί η κατάλληλη και σύμφωνη με τις περιστάσεις λύση.

Η ορκωμοσία, το εαρινό εξάμηνο, δεν θα γίνει, αλλά οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους θα μπορέσουν να παραλάβουν πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.

 

Όλοι οι διδάσκοντες και η Γραμματεία του Τμήματος Θεάτρου κατανοούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και θα βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο πρόβλημα προκύψει.

School of Drama - Faculty of Fine Arts - Auth | 122 Egnatia Str, 54622 Thessaloniki | Τ +30 2310 992 123-25 | F +30 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 School of Drama - Faculty of Fine Arts - Aristotle University of Thessaloniki | Developed by LineaDesign

School of Drama – Faculty of Fine Arts – Aristotle University of Thessaloniki