Την περασμένη άνοιξη, δημιουργήθηκε η σελίδα Τμήμα Θεάτρου σε κοινή θέα στο fb (https://www.facebook.com/theaauthgr/). Στη σελίδα αυτή δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικές με τις ανοιχτές παραστάσεις που δίνονται στο Τμήμα μας, στο πλαίσιο μαθημάτων και διπλωματικών.

Οι εμπλεκόμενοι σε αυτές τις παραστάσεις παρακαλούνται να στέλνουν σχετικό υλικό στη σελίδα. Σημειώνουμε ότι η σελίδα έχει πάνω από 1000 followers, άρα αποτελεί καλό εργαλείο διαφήμισης για τις παραστάσεις. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο: είναι σημαντικό το Τμήμα να ‘εγκαθίσταται’, όσο το δυνατόν πιο ‘ηχηρά’, ως τόπος καλλιτεχνικής δημιουργίας, στη συλλογική συνείδηση της πόλης και του ΑΠΘ ειδικότερα. Η «εκτός των τειχών» δράση μας, η δράση που μας συνδέει με την κοινωνία της πόλης, είναι πολύ πλούσια. Θα πρέπει να την προβάλλουμε. 

Για τους παραπάνω λόγους, ζητούμε από όσους και όσες εμπλέκονται σε παραστάσεις που θα δοθούν στο πλαίσιο της εξεταστικής του Φεβρουαρίου, να μην αμελήσουν να ενημερώσουν σχετικά τις διαχειρίστριες της σελίδας.

School of Drama - Faculty of Fine Arts - Auth | 122 Egnatia Str, 54622 Thessaloniki | Τ +30 2310 992 123-25 | F +30 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 School of Drama - Faculty of Fine Arts - Aristotle University of Thessaloniki | Developed by LineaDesign

School of Drama – Faculty of Fine Arts – Aristotle University of Thessaloniki