06 / 04 / 2016

Το ΑΠΘ απένειμε για τα ακαδημαϊκά έτη 2013-14 και 2014-15 βραβεία ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για την αναγνώριση εξαιρετικών επιδόσεων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας. Συνολικά, για τα χιλιάδες μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού και της φοιτητικής κοινότητας του ΑΠΘ, δόθηκαν 46 βραβεία. Από αυτά, το Τμήμα Θεάτρου απόσπασε δύο:

Το βραβείο «Σύνδεσης με την Κοινωνία» απονεμήθηκε στην Άβρα Αυδή και τη Μελίνα Χατζηγεωργίου για την σύλληψη, οργάνωση και υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Φωνές της πόλης» (περιπατητική παράσταση ξενάγησης ομάδων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα μνημεία και την ιστορία της πόλης).

Το Βραβείο Διεθνών Διακρίσεων Αποφοίτων πήραν η Κορίνα Βασιλειάδου και ο Χάρης Πεχλιβανίδης για το γεγονός ότι για δύο φορές κέρδισαν την πολύ σημαντική υποτροφία των Ibsen Scholarship Awards (για τις παραστάσεις Ορυχείο Ίψεν: ένας “Εχθρός του λαού” συναντάει το λαό, που παρουσιάστηκε ήδη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, και Εμείς: η δραματουργία της κρίσης  (που βρίσκεται σε εξέλιξη).

Συγχαίρουμε από καρδιάς τους βραβευθέντες και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς!



Η ανάρτηση ανήκει στην κατηγορία/ες:

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.