Πάνω και πίσω από τη σκηνή στο Mall

Η Στέλλα Παπαδημητρίου υπογράφει το έργο, η Στεφανία Παπαμιχαήλ τη σκηνοθεσία, η Δήμητρα Αλουτζανίδου τους φωτισμούς, ο Γιώργος Χρηστινίδης τον σχεδιασμό της αφίσας και τις φωτογραφίες, και οι Κώστας Βουρλιώτης, Αθηνά Ευσταθίου και Κατερίνα Μαυροφρύδου παίζουν στο Mall της ομάδας Casuali.
Μετά τις παραστάσεις στο θέατρο «Αυλαία» τον περασμένο Δεκέμβριο, το Mall επανέρχεται στην Καλαμαριά.

mall_afissa

 

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

12-13-14, 19-20-21 Φεβρουαρίου

Ώρα: 9.30 μμ.

Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς – Μελίνα Μερκούρη

Κρατήσεις θέσεων:
6949000699 (πρωινά), 6944290478, 6973895607 (απογεύματα)

 

 

Ένας πόλεμος μόλις τελείωσε. Οι νικητές βρίσκονται προστατευμένοι μέσα σε τεράστια εμπορικά κέντρα. Ο μηχανισμός κινείται με σχέδιο και ασφάλεια. Οχτώ πρόσωπα προσπαθούν να επιβιώσουν χαμογελώντας μέσα σε ένα πλαίσιο εξουσίας όπου τίποτα δεν αμφισβητείται. Ώσπου κάποια στιγμή ένα ερωτηματικό εισβάλλει στο mall και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Ποιος είναι αυτός που σπέρνει την αμφιβολία; Ποιος υπενθυμίζει την ύπαρξη των «έξω»; Ποιος είναι αυτός, τελικά, που πρέπει να αποκλειστεί; Μια αλληγορία της σύγχρονης εποχής για τον καταναλωτισμό, τον αποκλεισμό και την αυταπάτη της ασφάλειας.

Η ομάδα CASUALI ξεκίνησε τη δράση της το 2012. Αυτή είναι η τρίτη παραγωγή και γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία «Push your art company». Στην καινούργια δουλειά οι CASUALI αναλαμβάνουν να ανεβάσουν το έργο MALL της Στέλλας Παπαδημητρίου. Πρόκειται για ένα νέο κείμενο, που γράφτηκε σήμερα και αναφέρεται στο σήμερα.

  • Σκηνοθεσία: Παπαμιχαήλ Στεφανία
    Κείμενο: Παπαδημητρίου Στέλλα
    Σκηνικά- κοστούμια: Μοσχοπούλου Ελίζα
    Μουσική: Μπουρνάς Άγγελος
    Σχεδιασμός φώτων: Αλουτζανίδου Δήμητρα
    Επιμέλεια βίντεο: Καραδουλαμά Παρασκευή
    Σχεδιασμός αφίσας- φωτογραφίες: Χρηστινίδης Γιώργος

    Παίζουν: Βουρλιώτης Κώστας, Ευσταθίου Αθηνά, Ηλιάδης Χάρης, Κασιούμη Αλεξάνδρα, Μαυροφρύδου Κατερίνα, Ντασιώτη Δήμητρα, Συναπίδου Κατερίνα, Τάντου Μαριάννα.

    Ακούγεται η φωνή της Νατάσσας Δαλιάκα.

    Ευχαριστούμε την Έλενα Τζαναβάλου για τη βοήθειά της στην κινησιολογική επιμέλεια.

     

    Χορηγοί παράστασης: Σάρωθρον Café – Bar, Negroponte Ταβέρνα-Μεζεδοπωλείο, Θέατρο Εφ, Ευζειν κέντρο yoga, La senorita mia, Κάρτες – Φυλλάδια “Ο Συνεργάτης σας”, Enola Bar, Φαρμακείο Μανώλης Σταματουλάκης.

    Χορηγοί επικοινωνίας: Alterthess, Στο κόκκινο 93,4, V fm 91,1, Libero fm 107,4

Κρατήσεις Θέσεων και Πληροφορίες: 2310 237700

Επιστροφή

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.